«Έπνιξε» την παράλια της Καλαμάτας η κακοκαιρία - Βγήκε η θάλασσα στον δρόμο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας, το βράδυ της Τρίτης (28/11). Από το πρωί της Τετάρτης τα συνεργεία του δήμου Καλαμάτας εργάζονται για αποκατάσταση.
Προκειμένου να γίνει αυτό, σε τμήμα της οδού Ναυαρίνου και, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (30/11) εκπομπή του Mega, υπήρξε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας.
Οι εργαζόμενοι του δήμου Καλαμάτας προχώρησαν σε καθαρισμό της οδού Ναυαρίνου αλλά και του παραλιακού μετώπου, απομακρύνοντας φερτά υλικά, χώματα και άλλα υλικά που είχε παρασύρει η θάλασσα, ενώ ακολούθησε πλύσιμο του δρόμου και των πεζοδρομίων.
Αρκετοί ήταν και οι κάτοικοι οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στους δρόμους, ωστόσο, στη συνέχεια αποκαταστάθηκαν οι ζημιές και η κυκλοφορία.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




