Στα ύψη ο υδράργυρος: Ξεπέρασε τους 32 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία
Με... θερμοκρασίες καλοκαιριού ξεκίνησε η εβδομάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνεχίστηκε σήμερα (15/4) η άνοδος της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/ Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με τη μέγιστη θερμοκρασία να ξεπερνάει κατά τόπους τους 32 βαθμούς.
Επιπλέον, η μέση μέγιστη θερμοκρασία ανήλθε σήμερα σε 26.9 βαθμούς και ήταν κατά 1 βαθμό υψηλότερη από τη χθεσινή (25.9 βαθμούς).
Συγκεκριμένα, ο μετεωρολογικός σταθμός στα Τρίκαλα κατέγραψε την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία, η οποία ήταν ίση με 32.7 βαθμούς, τιμή ρεκόρ για την εποχή από την αρχή λειτουργίας του σταθμού το 2007. Ακολούθησαν το Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας με 32.5 βαθμούς και η Λιβαδειά με 32.4 βαθμούς.
Η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 25 βαθμούς σε 399 από τους 517 επί του παρόντος ενεργούς σταθμούς (ποσοστό περίπου 77%) και τους 30 βαθμούς σε 72 σταθμούς (ποσοστό περίπου 14%). Σημειώνεται ότι η μέση μέγιστη θερμοκρασία αυτή τη εποχή είναι στην περιοχή των 20-21 βαθμούς.
Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




