Έρχεται πολικό ψύχος στη χώρα: Μονοψήψιες οι μέγιστες θερμοκρασίες από την Τετάρτη – Που θα χιονίσει την Τσικνοπέμπτη
Τι αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αλλάζει δραματικά ο καιρός από την Τρίτη καθώς μια πολική αέρια μάζα θα «χτυπήσει» τη χώρα μας. Η αλλαγή του καιρού θα γίνει πιο αισθητή την Τετάρτη σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, όπου αναμένεται να πέσουν και χιόνια σε πολλές.
«Θα δούμε χιόνια σε περιοχές που βρίσκονται ανατολικά της κεντρικής οροσειράς της Πίνδου, προς την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, και καθώς θα πηγαίνουμε προς το βράδυ της Τετάρτης θα κατεβαίνουν οι χιονοπτώσεις και προς την ΑττικοΒοιωτία, την Εύβοια» τόνισε ο κ. Μαρουσάκης.
Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής προγνώσεων της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του στα social media τονίζει ότι «το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας στη χώρα μας θα είναι η επικράτηση χαμηλών θερμοκρασιών κατά 3 έως και 6 βαθμούς κάτω από τα κανονικά επίπεδα.
Μεσοσταθμικά η μέγιστη θερμοκρασία, προσθέτει ο Θοδωρής Κολυδάς, θα πέσει κατά 6 με 8 βαθμούς σε σχέση με τις σημερινές τιμές.
Ειδικά, δε, για την Αθήνα, ο διευθυντής προγνώσεων της ΕΜΥ σημειώνει ότι «από την Τετάρτη και μετά θα επικρατήσουν μονοψήφιες μέγιστες θερμοκρασίες, οι οποίες θα διατηρηθούν μέχρι και την Κυριακή, ενώ αργότερα υπάρχει τάση να ανέβουν».
🥶🥶🥶 ΞΕΡΟΒΟΡΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) February 17, 2025
✅Το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας στη χώρα μας θα είναι η επικράτηση χαμηλών θερμοκρασιών κατά 3 έως και 6 βαθμούς κάτω από τα κανονικά επίπεδα .
✅ Μεσοσταθμικά η μέγιστη θερμοκρασία θα πέσει κατά 6 με 8 βαθμούς σε σχέση με τις σημερινές… pic.twitter.com/qw5Q1Jl4eJ
Το Στρογγυλό Αρκιών βγαίνει... στο σφυρί για 4,5 εκατ. ευρώ - Γιατί θεωρείται «λευκός καμβάς»
Από τα μεσαιωνικά «charivari», στον Μάη του '68: Γιατί οι Γάλλοι είναι... τόσο καλοί στις διαδηλώσεις;
Μεθυσμένος χάστης σε καζίνο έκλεψε φλαμίνγκο γιατί είχε πιει... καμιά 40αριά μπύρες - Δείτε βίντεο
«Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



