H αφρικανική σκόνη «πνίγει» την Αττική – Πρωτόγνωρες συνθήκες στα νότια προάστια
Το φαινόμενο επηρεάζει και άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πυκνή ομίχλη εξαιτίας, της αφρικανικής σκόνης που έφτασε στη χώρας μας, έχει καλύψει τα νότια προάστια της Αττικής, το Παλαιό Φάληρο και την περιοχή του Κηφισού, δημιουργώντας ένα αποπνικτικό σκηνικό και καθιστώντας την οδήγηση ιδιαίτερα δύσκολη.
Το φαινόμενο συνοδεύεται από υψηλές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου στην Αττική και να φτάνει έως και τους 30 βαθμούς στη βόρεια Κρήτη.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο από την εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN η ομίχλη ήταν πυκνή από το ύψος του Ασκληπιείου Βούλας, στη Γλυφάδα, αλλά και στο Φάληρο.
Διαβάστε ακόμη
Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 3 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




