«Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αθήνα - Νέα επιδείνωση αύριο
Νέα μεταβολή παρουσίασε ο καιρός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Νέα μεταβολή παρουσίασε ο καιρός, καθώς λίγο μετά τις 5 το απόγευμα φόρεσε το βροχερό του «πρόσωπο» στην Αττική. Στο κέντρο, Αθηναίοι και τουρίστες, «οπλίστηκαν» με ομπρέλες και αδιάβροχα, ενώ η κίνηση άρχισε να πυκνώνει.
Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ο καιρός θα «βαρύνει» περαιτέρω αύριο καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια της χώρας. Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, δίνοντας τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.
Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα
Την ίδια στιγμή, στην Ήπειρο, στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και στη Θεσσαλία αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα που τις θερμές ώρες της ημέρας θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη δίνοντας βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 18-20, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο 7 έως 18-19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 20-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 19-20 βαθμούς, ωστόσο στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες δε θα πέσουν κάτω από τους 12-13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ.
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



