Το καλοκαίρι μπαίνει σε... παύση: Έρχονται πτώση θερμοκρασίας και «ψύχρα» - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και απομακρύνεται η αφρικανική σκόνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ήπια καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (9/5), ωστόσο από το απόγευμα το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά και τα βόρεια τμήματα.
Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», οι βροχές θα ενταθούν το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 32 βαθμούς Κελσίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στην Κρήτη ο υδράργυρος θα αγγίξει ακόμα και τους 35 βαθμούς.
Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές, με τη ζέστη να είναι έντονη αφού το μεσημέρι η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται άστατος καιρός, αφού από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι τους 27 βαθμούς.
Τις επόμενες ημέρες, ο καιρός θα είναι άστατος στη βόρεια Ελλάδα, με βροχές και καταιγίδες το Σάββατο (10/5), με τα φαινόμενα να μετατοπίζονται στα νότια, ενώ ο βοριάς θα απομακρύνει την αφρικανική σκόνη και θα ρίξει τη θερμοκρασία.
Την Κυριακή (11/5) ο καιρός θα είναι εκ νέου άστατος αρχικά, καθώς αναμένονται μπόρες και καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Η θερμοκρασία θα αρχίσει σιγά – σιγά να υποχωρεί, για να φτάσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Την επόμενη εβδομάδα θα επικρατήσουν άστατες καιρικές συνθήκες. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειώνονται μπόρες και καταιγίδες, ακόμα και σε θαλάσσιες, παραθαλάσσιες περιοχές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 22-24 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, το βράδυ και νωρίς το πρωί θα έχει ψύχρα.
Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν και ηχηρή απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για την Κάρπαθο
Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
«Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



