Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Ενιπέας - Ήχησε το 112 για τα Φάρσαλα
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ήχησε το 112 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιφερειακή κοινότητα Λάρισας, με το οποίο οι κάτοικοι του οικισμού Υπέρεια καλούνταν να μετακινηθούν προς την πόλη των Φαρσάλων, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στον οικισμό της Υπέρειας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, απομακρυνθείτε προς την πόλη των Φαρσάλων λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα».
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
— 112 Greece (@112Greece) December 6, 2025
🆘 Αν βρίσκεστε στον οικισμό της #Υπέρειας της Περιφερειακής Ενότητας #Λάρισας, απομακρυνθείτε προς την πόλη των #Φαρσάλων λόγω υπερχείλισης του ποταμού #Ενιπέα.
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.
ℹ️ https://t.co/mbLpAekqgN@pyrosvestiki…
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, στην ΕΡΤ, εξηγώντας πως το μήνυμα για την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα εστάλη προληπτικά. Ανέφερε επίσης ότι στα Φάρσαλα και στην Καρδίτσα δεν έχει εμφανιστεί πρόβλημα.
«Μανιφέστο» Τραμπ στον ένα χρόνο εξουσίας - «Θα δείτε πόσο μακριά μπορώ να φτάσω για τη Γροιλανδία»
Πώς θα κινηθεί και πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία: Τα πρώτα μηνύματα του 112 - Live η πορεία της
Ποια αγροτικά μπλόκα «σπάνε»: Οι αποφάσεις των συνελεύσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεων
Τυραννόσαυρος Ρεξ: Η μελέτη που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τους δεινόσαυρους - Τα νέα στοιχεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



