Κορονοϊός: Έγκριση από τον ΕΟΦ για κλινικές δοκιμές με μονοκλωνικά αντισώματα
Ο ΕΟΦ έδωσε το «πράσινο φως» να ξεκινήσουν και στη χώρα μας οι κλινικές δοκιμές της πολυσυζητημένης θεραπείας με τα μονοκλωνικά αντισώματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπορεί η ανθρωπότητα να έχει εναποθέσει τις ελπίδες της σε ένα αποτελεσματικό εμβόλιο για τον κορονοϊό ώστε να περιοριστεί η πανδημία και να πάψουν να χάνονται άνθρωποι, ωστόσο οι επιστήμονες δεν έχουν σταματήσει να εργάζονται και για την ανακάλυψη ενός φαρμάκου. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΕΟΦ έδωσε το «πράσινο φως» να ξεκινήσουν και στη χώρα μας οι κλινικές δοκιμές της πολυσυζητημένης θεραπείας με τα μονοκλωνικά αντισώματα.
Τη θεραπεία αυτή έχει αναπτύξει η εταιρεία Regeneron, με δύο Έλληνες να είναι επικεφαλής της φαρμακευτικής. Στις δοκιμές θα συμμετάσχουν 100 Έλληνες εθελοντές για ένα μήνα, ενώ η διαδικασία θα εξελιχθεί σε δύο φάσεις. Τέλος, οι κλινικές δοκιμές θα γίνουν σε πέντε νοσοκομεία της χώρας μας, δύο εκ των οποίων είναι στην Αθήνα.
Πώς οι εμμονές Τραμπ με το παρελθόν αποτελούν τροχοπέδη στη συμφωνία ειρήνης για την Ουκρανία
Οι αγρότες κλείνουν επ' αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων
Μάχη στην Τουρκία μεταξύ αστυνομίας και μελών του ISIS: Νεκροί τρεις αστυνομικοί και έξι «τρομοκράτες»
«Δεν νιώθω ξεχωριστός»: Το ανθρώπινο παράπονο του Χρήστου Μάστορα στον αέρα του «The Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



