Κορονοϊός: 56 νέα κρούσματα, 1212 στο σύνολο - Οι νέες ανακοινώσεις
72 άτομα είναι διασωληνωμένοι - Εχουν διενεργηθεί 15.961 τεστ, όπως είπε ο κ. Τσιόδρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας προχώρησε λίγο μετά τις 18:00 ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε ο κ. Τσιόδρας, σήμερα είχαμε 56 νέα κρούσματα με το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να φθάνει τα 1.212. Μάλιστα, ο ίδιος επισήμανε ότι είχαμε 43 νεκρούς μέχρι σήμερα.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία, 72 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι και πέντε ασθενείς έχουν βγει από τις ΜΕΘ. Οπως ενημέρωσε ο κ. Τσιόδρας, «δεν πρέπει να σταματήσει ο εμβολιασμός των παιδιών».
Από τους 72 διασωληνωμένους, οι 14 είναι γυναίκες ενώ πάνω από το 50 έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Από τους θανάτους, η μέση ηλικία είναι 71 ετών, πάνω από το 90% αυτών είχε υποκείμενα νοσήματα. Εχουν διενεργηθεί 15.961 τεστ, όπως επισήμανε ο κ. Τσιόδρας.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



