Μειώθηκαν οι εξαγωγές και καταποντίστηκαν οι εισαγωγές της Ευρωζώνης
Βουτιά 12,1% στα 153,3 δισ. ευρώ έκανε το εμπόριο μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης τον Μάρτιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι εξαγωγές της Ευρωζώνης μειώθηκαν 6,2% τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας, αλλά οι εισαγωγές μειώθηκαν ακόμη περισσότερο και συγκεκριμένα κατά 10,1% σε ετήσια βάση, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Eurostat. Aυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το πλεόνασμα στο εμπορικό ισοζύγιο της Ευρωζώνης στα 28,1 δισ. ευρώ έναντι 22,7 δισ. ευρώ τον Μάρτιο του 2019.
Βουτιά 12,1% στα 153,3 δισ. ευρώ έκανε το εμπόριο μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης τον Μάρτιο σε σύγκριση με ένα έτος πριν, λόγω των μέτρων που έλαβαν οι χώρες – μέλη της για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Διαβάστε ακόμη
Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



