Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση έως τις 17:30 για την υποβολή στο Taxisnet
Η προθεσμία έληγε στις 15:00, αλλά η παράταση κρίθηκε αναγκαία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, λόγω της υπερφόρτωσης που παρουσιάστηκε στο σύστημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παρατείνεται έως τις 17.30 σήμερα το απόγευμα η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος μέσω του Taxisnet. Η προθεσμία έληγε στις 15:00, αλλά η παράταση κρίθηκε αναγκαία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων λόγω της υπερφόρτωσης που παρουσιάστηκε στο σύστημα.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η νέα παράταση δόθηκε (σ.σ: η προθεσμία έληγε στις 28 Αυγούστου), προκειμένου οι άνω των 200.000 φορολογούμενων που δεν έχουν υποβάλει δήλωση να μην αντιμετωπίσουν πρόστιμα και προσαυξήσεις. Όσοι κάνουν χρήση της παράτασης αυτής, καθώς και εκείνοι που υπέβαλαν τη δήλωση τον Αύγουστο και είναι χρεωστικοί, θα πρέπει να καταβάλουν στις 31 Αυγούστου δύο δόσεις του επιπλέον φόρου.
Παράλληλα, ο κ. Σταϊκούρας προανήγγειλε παράταση έως τον Απρίλιο 2021 για την αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων όσων επλήγησαν από την πανδημία. Μετά, θα υλοποιηθεί η νέα ρύθμιση των 12 (άτοκων) ή 24 (με επιτόκιο 2,5%) δόσεων.
«Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




