Συντάξεις: Τι θα γίνει με το επίδομα προσωπικής διαφοράς - Πότε θα πληρωθεί και ποιο θα είναι το ποσό μετά την κακοκαιρία Daniel
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σχεδόν από το μηδέν επανεξετάζονται όλα τα μέτρα στήριξης που είχαν μπει πριν την κακοκαιρία Daniel στο «καλάθι» της ΔΕΘ, λόγω του σημαντικού δημοσιονομικού κόστους που αφήνουν πίσω τους οι φονικές πλημμύρες στον Θεσσαλικό κάμπο.
Οι προκαταβολές των αποζημιώσεων - δηλαδή οι ενισχύσεις της πρώτης αρωγής - σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις, κτηνοτρόφους και αγρότες θα καλυφθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό, με το ΥΠΟΙΚ να καταθέτει συμπληρωματικό προϋπολογισμό το επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες για αποζημιώσεις. Σε αυτό το περιβάλλον, ο σχεδιασμός γίνεται από την αρχή και όλα μπαίνουν στο... ζύγι.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




