Άγιος Βαλεντίνος: Ακρίβεια και... στον έρωτα - Στα ύψη οι τιμές στα λουλούδια
Στα ύψη οι τιμές στα λουλούδια ενόψει Αγίου Βαλεντίνου.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν οι καταναλωτές ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου καθώς η ακρίβεια έχει κάνει απλησίαστα και τα λουλούδια φέτος.
Ειδικότερα, οι τιμές των λουλουδιών στην ελληνική αγορά ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου είναι για πολλούς απαγορευτικές.
Για παράδειγμα, σύμφωνα με το MEGA, 100 κόκκινα τριαντάφυλλα κόστιζαν πέρυσι σε ανθοπωλεία της Αθήνας περίπου 100 ευρώ, ενώ φέτος η τιμή τους φτάνει στα 500 ευρώ.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις χαμηλότερου κόστους επιλογές, μία περιποιημένη ανθοδέσμη κοστίζει περίπου 100 ευρώ.
Στα ανθοπωλεία της Θεσσαλονίκης, οι τιμές είναι λίγο χαμηλότερες και μία ανθοδέσμη μπορεί να φτάσει τα 30 ευρώ.
Γιατί αυξήθηκαν οι τιμές
Για το ράλι στις τιμές των λουλουδιών, με αύξηση που ξεπερνά το 150% μίλησαν στο MEGA, ανθοπώλες και άνθρωποι του κλάδου.
Όπως είπαν, έχει πληγεί η παραγωγή των λουλουδιών. «Μεγάλο το πλήγμα στις παραγωγές και στους ανθρώπους που είχαν εκτάρια», σημείωσαν χαρακτηριστικά.
Μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν; Τα βασικά σημεία τριβής και το μεγάλο «αγκάθι»
Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show
«Κάντε τον θάνατο προαιρετικό»: Επιστημονική έρευνα 40 εκατ. δολαρίων τα βάζει με το αναπόφευκτο
«Δεν υπάρχουν πάρτι σαν αυτά του 1999 π.Χ.»: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη μπύρας ηλικίας 4.000 ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



