Το χρέος των 36 τρισ. απειλεί τις ΗΠΑ: Μπορεί να επισκιάσει την Ελλάδα των μνημονίων
Η Αμερική χρωστά πλέον περισσότερα χρήματα από την αξία της οικονομίας της - γεγονός που θα πρέπει να τους ανησυχεί όλους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Oταν πρόκειται για οικονομικές επιδόσεις, λίγοι πρωθυπουργοί ή πρόεδροι θα ήθελαν να συγκριθούν με την Ελλάδα των μνημονίων. Εικόνες από διαδηλώσεις, αστυνομικές δυνάμεις και τις φλεγόμενες δρόμους της Αθήνας κυριαρχούν στη διεθνή μνήμη, που χρονολογούνται από την κρίση χρέους της χώρας το 2011.
Μέχρι την πανδημία, το χρέος της ήταν περισσότερο από διπλάσιο του μεγέθους της οικονομίας της, μια κατάσταση που μοιάζει με εκείνη των πιο φτωχών και κρίσιμων περιοχών του κόσμου, όπως η Ερυθραία, το Σουδάν και η Βενεζουέλα. Δεν είναι ένα κλαμπ στο οποίο θα ήθελε κανείς να ενταχθεί, όπως γράφει σε δημοσίευμά της η βρετανική Telegraph.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
Τραγικός επίλογος στη Γαλλία: Η σορός που βρέθηκε είναι της 11χρονης - Η κατακραυγή και το προφίλ του 41χρονου
Καρυστιανού στο OPEN: «Τσίπρας, ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη - Ο λαός θα δώσει την αυτοδυναμία σε εμάς»
Σαμαράς για νέο κόμμα: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έμεινε χωρίς εκπροσώπηση»
Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος για την άγρια επίθεση του οδοντίατρου στον φίλο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



