Σούπερ μάρκετ: Ερχεται η «Πρωτοβουλία 1.000 κωδικοί» - Μειώσεις τιμών 8% με 10%
Οι λίστες με τους εκατοντάδες κωδικούς εστάλησαν από 10 αλυσίδες σούπερ μάρκετ στο υπουργείο Ανάπτυξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Mε ένα στρογγυλό ταμπελάκι που θα φέρει την ένδειξη «Πρωτοβουλία 1.000 κωδικοί» θα επισημαίνονται τα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ, που θα συμμετέχουν στην δράση της μείωσης τιμών, η οποία ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Το ταμπελάκι δεν θα έχει το ίδιο χρώμα παντού, καθώς θα φέρει τα χρώματα της εκάστοτε αλυσίδας, ωστόσο συμφωνήθηκε να έχει στρογγυλό σχήμα, ώστε να ξεχωρίζεται από τους καταναλωτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λίστες με τους εκατοντάδες κωδικούς εστάλησαν από 10 αλυσίδες σούπερ - μάρκετ στο υπουργείο Ανάπτυξης χθες το απόγευμα και περιλαμβάνουν μειώσεις τιμών από περίπου 50 εταιρείες - προμηθευτές, στις οποίες έχουν προσθέσει και τα σούπερ - μάρκετ τις δικές τους μειώσεις.
Τώρα πρέπει να γίνει η επεξεργασία των στοιχείων αυτών (και να ολοκληρωθούν οι αποστολές στοιχείων στο υπουργείο Ανάπτυξης από κάποιες επιχειρήσεις που ενδεχομένως δεν έχουν ακόμη στείλει) ώστε να ξεκινήσει η δράση.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



