Δείπνο Τσίπρα-Μέρκελ: Ποιοι διάσημοι «master chef» το ετοίμασαν
Ο ενθουσιασμός της Γερμανίδας Καγκελαρίου ήταν έκδηλος για το δείπνο που της παρέθεσε ο πρωθυπουργός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πανόραμα», Παράσχος Μανιουδάκης μίλησε για το δείπνο Τσίπρα - Μέρκελ.
Όπως ανέφερε η επιθυμία της Καγκελαρίου ήταν το δείπνο να περιλαμβάνει θαλασσινά. Σύμφωνα με το piraeuspress.gr το μενού είχε ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, βραστά λαχανικά (σ.σ. μπρόκολο και κολοκυθάκια).
Οι δύο ηγέτες και οι υπόλοιποι που παρίσταντο στο δείπνο ήπιαν κρασί, ενώ το επιδόρπιο ήταν το φημισμένο χειροποίητο εκμέκ του εστιατορίου, συνοδευόμενο από επίσης χειροποίητο παγωτό. Στο τραπέζι τους υπήρχαν και φρούτα εποχής, όπως μανταρίνι, πορτοκάλι, μήλο και αχλάδι.
«Εμείς βάλαμε τα δυνατά μας, όπως κάνουμε άλλωστε καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να βγάλουμε τον Πειραιά και την Ελλάδα μας ασπροπρόσωπους και θέλω να πιστεύω ότι τα καταφέραμε, αν κρίνω και από την θερμά λόγια τόσο της Καγκελαρίου όσο και του Έλληνα Πρωθυπουργού» τόνισε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.
Ακόμη ευχαρίστησε «τους μεγάλους Έλληνες σεφ, τον κ. Μαμαλάκη τον κ. Λαζάρου και τον κ. Σκαρμούτσο γιατί δεν αρνήθηκαν ποτέ τις πολύτιμες συμβουλές τους όταν τις ζητήσαμε».
Ράφα: Αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο η Χαμάς, ενώ ο Νετανιάχου στέλνει σκληρό μήνυμα στον Μπάιντεν
Έντονες καταιγίδες τις επόμενες ώρες: Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας - Πού θα «χτυπήσει» αύριο
«Έφαγα και εγώ προβατίνα, δεν είχα συμπτώματα»: Τι λέει ο ιερέας του ναού για την τροφική δηλητηρίαση 37 ατόμων
Τρέλα για ένα εισιτήριο στο Final 4 του Βερολίνου - Οι τιμές, ο τρόπος αγοράς, η διαθεσιμότητα και τα... παρακάλια!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr