Ερντογάν: Θα εξορύξουμε ό,τι υπάρχει σε Μαύρη Θάλασσα και Μεσόγειο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη συνέχιση των επιχειρήσεων εξόρυξης σε Μαύρη Θάλασσα και Μεσόγειο διαμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη 9 Νοεμβρίου σε εκδήλωση για τα εγκαίνια ηλεκτρικού σταθμού στην οποία παραευρέθηκε. «Θα εξορύξουμε ό,τι υπάρχει σε Μαύρη Θάλασσα και Μεσόγειο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Η αντιπολίτευση κάνει το ίδιο. Ό,τι και να πείτε, θα αυξήσουμε τον αριθμό των πλοίων. Ό,τι υπάρχει στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα εμείς θα το εξορύξουμε», σημείωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε την έναρξη των προετοιμασιών για τη δημιουργία του 2ου και του 3ου γύρου πυρηνικών σταθμών της χώρας.
«Μετά το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, Άκουγιου, θα ξεκινήσουμε γρήγορα τις προετοιμασίες για τον 2ο ή και τον 3ο πυρηνικό μας σταθμό» δήλωσε.
Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



