ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: Ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ερώτημα αν συμφωνεί με τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ, θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «ο κ. Βασίλης Οικονόμου με το πρωινό διακαναλικό παραλήρημά του απλά τα έκανε χειρότερα». Ειδικότερα, σημειώνει ότι «αφού επιτέθηκε χθες χυδαία στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τη ρήτρα Μητσοτάκη που ξεπερνά τον μισθό ή τη σύνταξή τους και κινδυνεύουν με αποκοπή ρεύματος, λέγοντας ότι "έχουν γαλουχηθεί στο τσάμπα και τώρα πρέπει να πληρώσουν", τώρα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Κατόπιν αυτών, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει: «Το ερώτημα λοιπόν παραμένει για τον κ. Μητσοτάκη που κρύβεται: Συμφωνεί με τον γυρολόγο βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;».
Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



