• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μην πεις ότι δεν ήξερες: Τι διαβάζουμε και πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη;Κατέγραψε τον θάνατό του ο 34χρονος δύτης - Τα 3 πιθανά σενάρια για το πώς εγκλωβίστηκεΈνοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στο Λουτράκι με λεία πάνω από 30.000 ευρώΧαμός στον αγώνα μπάσκετ γυναικών Αμύντας - Ανόρθωση: Προπονητής φώναζε «θα σας γα****»
δημοφιλές τώρα: Δεν αισθάνεται φόβο, αλλά γαλήνη: Η τελευταία συνέντευξη της 25χρονης Νοέλια, πριν την ευθανασία
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   15.11.2022 19:56
Newsroom
Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Στη Νέα Δημοκρατία «πουλάνε τρέλα» και μιλάνε για σκευωρία - Ας πείσουν τον αρχηγό τους να εμφανιστεί στη Βουλή

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
ΣΥΡΙΖΑ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΣΥΡΙΖΑ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου για την υπόθεση των υποκλοπών, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως θα πρέπει «να αντιληφθούν ότι υπάρχει ένα όριο ακόμη και στην αυτογελοιοποίηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 15.11.2022 19:12
Οικονόμου για δηλώσεις Φωτίου: Καταρρέει η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική | 15.11.2022 16:00
Φωτίου: Κάποιοι επιχειρηματίες που μπορεί να μην ευχαριστημένοι με τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα

«Οι εφημερίδες Documento, Εφημερίδα των Συντακτών, Το Βήμα, Τα Νέα, Δημοκρατία, Εστία, το insidestory.gr έχουν προβεί σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τον τρόπο που το Μέγαρο Μαξίμου έφερε το Predator στην Ελλάδα για να λειτουργεί από κοινού με την ΕΥΠ σε χώρο που ελέγχει η κυβέρνηση, τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης γύρω από τον εγκέφαλο κ. Μητσοτάκη και τα θύματα των παρακολουθήσεων με το κακόβουλο λογισμικό» σημειώνει σε ανακοίνωση της αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ούτε ένα από τα θύματα, ακόμα και οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει αμφισβητήσει πως έχει πέσει θύμα παρακολούθησης με το Predator, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σήμερα το παραδέχθηκε και δημοσίως. Ούτε ένας δεν έχει τολμήσει να προσφύγει κατά του Documento, ούτε φυσικά κατά του Βήματος που επιβεβαίωσε πλήρως τη λίστα των παρακολουθούμενων πολιτικών, μελών της κυβέρνησης, υπουργών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών. Και φυσικά ο κ. Οικονόμου όχι μόνο δεν διέψευσε αλλά σχεδόν επιβεβαίωσε πως υπουργοί που παρακολουθούνταν με το Predator είναι και σε επίσημες επισυνδέσεις της ΕΥΠ» συμπληρώνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «Η ΝΔ και ο κ. Οικονόμου που για μια ακόμη φορά "πουλάνε τρέλα" και μιλάνε για σκευωρία, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχει ένα όριο ακόμη και στην αυτογελοιοποίηση.

Καταλήγοντας σημειώνει πως «Και αν πάλι, σώνει και καλά, θέλουν να ασχοληθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το χθεσινό διχαστικό παραλήρημα του κου Μητσοτάκη, ας πείσουν τον αρχηγό τους να σταματήσει να κρύβεται και να εμφανιστεί στη Βουλή, ως οφείλει, να δώσει απαντήσεις για τη σαπίλα του συστήματος των παρακολουθήσεων που έστησε στο Μαξίμου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά της απόφασης να δοθεί καθεστώς παρατηρητή στο ψευδοκράτος - Η απάντηση-«χαστούκι»
  • Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τις παρακολουθήσεις - Tι προβλέπει
  • Μύκονος: Αμερικανός έπεσε σε πηγάδι κοντά σε beach bar και ζητά «βαριά» αποζημίωση - Καταγγέλλει πως έμεινε εγκλωβισμένος για ώρες
  • Απίστευτη ομοιότητα: Γάτες και οι άνθρωποι σωσίες τους
  • EKT: Γιατί είναι πιο ευάλωτες οι ελληνικές τράπεζες στην αύξηση των κόκκινων δανείων
Διαβάστε ακόμη

Πώς έγινε η «χρυσή» ληστεία στα ΕΛΤΑ στο Λουτράκι - Βίντεο στα χέρια των Αρχών

Μήνυμα δύναμης από τον δήμαρχο του Αη Στράτη: «Χειρουργήθηκα Τετάρτη, Δευτέρα ήμουν στο γραφείο»

Το ίντερνετ λάτρεψε την οδύσσεια αυτών των αδέσποτων που επέστρεφαν σπίτι... Κρίμα που είναι fake

Ο άνθρωπος που κλείστηκε σε ένα ξύλινο κουτί και ταχυδρόμησε τον εαυτό του

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Predator
  • Γιάννης Οικονόμου
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • υποκλοπές
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr