Σπαρτιάτες: Αποχωρεί ο βουλευτής Μανούσος – Πυρά προς τον Στίγκα
Τι αναφέρει σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την αποχώρησή του από το κόμμα των Σπαρτιατών, με πυρά προς τον Βασίλη Στίγκα, στον απόηχο της απόφασης της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ανακοίνωσε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος.
Αναλυτικά η επιστολή του
Ειδικότερα, αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής:
«Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδής και συκοφαντικές καταγγελίες του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών».
Όπως η προσθέτει: «Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή (την ΚΟ) είχε να κάνει με την πεποίθησή μου ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ένα ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.
Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπειά μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίζω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.
Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ.. θα εκπληρώνω τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύτηκαν».
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



