Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Γκέντζου για το χάλκινο μετάλλιο: «Καλή αρχή και στους Παραολυμπιακούς»
Η Χριστίνα Γκέντζου κέρδισε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο άθλημα του τάε κβον ντο των Παραολυμπιακών Αγώνων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Χριστίνα Γκέντζου για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Τάε Κβον Ντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του, η Χριστίνα Γκέντζου με τις επιδόσεις της έγραψε ιστορία. Ευχήθηκε επίσης καλή αρχή στους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται με τα ελληνικά χρώματα.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Καλή αρχή και στους Παραολυμπιακούς με την πρώτη μας διάκριση! Η Χριστίνα Γκέντζου με τις επιδόσεις της στο Τάε Κβον Ντο έγραψε ιστορία, φέρνοντας στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο. Χίλια μπράβο!».
Καλή αρχή και στους Παραολυμπιακούς με την πρώτη μας διάκριση! Η Χριστίνα Γκέντζου με τις επιδόσεις της στο Τάε Κβον Ντο έγραψε ιστορία, φέρνοντας στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο. Χίλια μπράβο!
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 31, 2024
«Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Βρέθηκαν 820.000 ευρώ σε σπίτι διαιτητή που κατηγορείται για στημένα
Έκρηξη σε κτίριο στην Ακαδημία Πλάτωνος - Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί
«Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



