Τέμπη: Έπρεπε τελικά ο Κώστας Αχ. Καραμανλής να είναι υποψήφιος; Τι απάντησε ο Μητσοτάκης
«Είναι υπερβολικό να κατηγορείται αυτή η παράταξη ότι επιδιώκει τη συγκάλυψη»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε και σε ερώτηση αν αιφνιδίασε την κυβέρνηση το εύρος των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη ανέφερε ότι η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να βιώνει τα Τέμπη ως μία ανοιχτή πληγή, ως ένα συλλογικό τραύμα, ως ένα συλλογικό πένθος.
Σε ερώτηση αν έπρεπε εκ των υστερών να είναι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στα ψηφοδέλτια της ΝΔ δήλωσε πως το γεγονός ότι είναι βουλευτής δεν επηρεάζει την ποινική διερεύνηση. «Η ανάκριση βαδίζει προς το τέλος της. Όταν ολοκληρωθεί ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφασίσουν να στείλουν τη δικογραφία στη βουλή γιατί αισθάνονται ότι υπάρχει ποινική εμπλοκή πολιτικών προσώπων, η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο», τόνισε.
Συμπλήρωσε επίσης ότι η συνολική αξιολόγηση θα γίνει από τη δικαιοσύνη και υπενθύμισε ότι η ΝΔ άλλαξε το Σύνταγμα ώστε να μην υπάρχει αποσβεστική προθεσμία. «Είναι πολύ υπερβολικό να κατηγορείται αυτή η παράταξη ότι επιδιώκει τη συγκάλυψη», σημείωσε.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



