Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ασφάλεια στις συγκοινωνίες
Αστυνομικοί θα ενισχύουν την ασφάλεια στα λεωφορεία και τον προαστιακό στη δυτική Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών της δυτικής Αθήνας, υπογραμμίζοντας ότι «η αναβάθμιση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας».
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η αναβάθμιση δεν αφορά μόνο την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων, σημειώνοντας ότι βασικός πυλώνας είναι η ασφάλεια των πολιτών.
Το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκίνησε από χθες (21/2) στις συγκοινωνίες της δυτικής Αθήνας, με 130 αστυνομικούς, είτε ένστολους είτε με πολιτικά, να βρίσκονται στον προαστιακό και τα λεωφορεία της περιοχής.
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχουμε το χρέος να παρέχουμε στους συμπολίτες μας σύγχρονα και ασφαλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Βήμα - βήμα προχωράμε σε αυτήν την κατεύθυνση» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



