• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνησηΚακοκαιρία Byron: Πλημμύρες και 112 σε Μάνδρα και Μέγαρα – Απίστευτες εικόνες κατέγραψε το ethnos.grΚακοκαιρία Byron: Κλειστή η Αθηνών - Κορίνθου - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορίαΚακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική - Τι ισχύει στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   11.05.2025 23:30
Newsroom
Newsroom

ΠΟΕΙΑΤΑ: «Ναι» σε συνεργασία με το κράτος για τα νυχτερινά δρομολόγια Παρασκευή-Κυριακή

«Δεκάδες νέοι άνθρωποι σκοτώνονται κάθε Σαββατοκύριακο στην άσφαλτο. Οι νέοι αυτοί μπορεί να είναι και τα δικά μας παιδιά, ενήλικες οδηγοί ή και πεζοί, αλλά και συνάδελφοί μας οδηγοί»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ταξί (ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Ταξί (ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

«Στηρίζουμε κάθε μέτρο που μπορεί να προστατέψει την ανθρώπινη ζωή και ειδικά των νέων», δηλώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) σε ενημερωτικό δελτίο προς τα μέλη της σε συνέχεια της συζήτησης που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών Κωνσταντίνο Κυρανάκη, στο πλαίσιο της προσπάθειας του ίδιου και της κυβέρνησης για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελλάδα | 10.05.2025 17:33
Συνελήφθη 39χρονος που είχε πυροβολήσει ταξιτζή τον Νοέμβριο στον Βύρωνα

Επίσης, η ΠΟΕΙΑΤΑ «βλέπει θετικά την ιδέα για συνεργασία κράτους και ταξί για τα νυχτερινά δρομολόγια Παρασκευή με Κυριακή».

Ειδικότερα, η ΠΟΕΙΑΤΑ σε ενημερωτικό δελτίο προς τα Σωματεία της και τα Περιφερειακά Συμβούλια σημειώνει: «Ξεχωριστή αναφορά κάνουμε για τη συζήτηση που είχαμε χθες με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, για την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο ίδιος ο κ. Κυρανάκης για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεκάδες νέοι άνθρωποι σκοτώνονται κάθε Σαββατοκύριακο στην άσφαλτο. Οι νέοι αυτοί μπορεί να είναι και τα δικά μας παιδιά, ενήλικες οδηγοί ή και πεζοί, αλλά και συνάδελφοί μας οδηγοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το τροχαίο που έγινε πριν ένα μήνα, όταν συνάδελφος ταξιτζής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, που προκάλεσε νέα οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο πλαίσιο αυτό ως Ομοσπονδία στηρίζουμε κάθε μέτρο το οποίο θα μπορούσε να προστατέψει την ανθρώπινη ζωή και ειδικά των νέων. Τονίσαμε στον υπουργό Μεταφορών ότι θα είμαστε ανοιχτοί σε κάθε μέτρο που θα μπορέσει να οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση και ότι βλέπουμε θετικά την ιδέα του για συνεργασία κράτους και ταξί για τα νυχτερινά δρομολόγια Παρασκευή με Κυριακή».

Ταυτόχρονα επισημαίνει: «Μας προκαλεί η διαστρέβλωση της αλήθειας και η διαπόμπευση τόσο του κλάδου, όσο και των "μεθυσμένων νέων". Η λέξη "φθηνό ταξί" δεν σημαίνει και μείωση κομίστρου, το αντίθετο μάλιστα καθώς η πρόταση είναι να επιδοτηθεί το κόμιστρο».

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας, όπως επισημαίνεται στο ενημερωτικό δελτίο, «παροτρύνει τον υπουργό αλλά και την Πολιτεία να προωθήσουν λύση και θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια να προστατέψουμε τους νέους μας».

«Όλοι έχουμε παιδιά που κυκλοφορούν στο δρόμο. Είμαστε σίγουροι ότι οι συνάδελφοι είναι σε θέση να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια για να προστατευτούν τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά όλων μας» καταλήγει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΟΕΙΑΤΑ.

Διαβάστε ακόμη

Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari

Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων

Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κωνσταντίνος Κυρανάκης
  • ταξί
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr