Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη στη Βουλή - Μήνυση 370 συγγενών και πολιτών
Η ποινική δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση 370 συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες (13/5) στη Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Η δικογραφία ανακοινώθηκε από τον α' αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Πλακιωτάκη και αφορά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον τέως υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα, τον τέως υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, Βασίλειο Οικονόμου και τον υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Υποδομών, του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών Νίκο Ταχιάο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση 370 συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου 2023 και άλλων πολιτών.
Πύρινη «κόλαση» στο Πόρτο Γερμενό με μαζικές εκκενώσεις, μάχη με τις φλόγες στην Φωκίδα - Live εξελίξεις
Το ethnos.gr στο Πόρτο Γερμενό: Οδοιπορικό στην καταστροφή - Χάθηκε όλη η άγρια φύση σε ένα βράδυ
Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
«Πίστευα ότι η οικογένειά μου ήθελε να με σκοτώσει»: Το συμπλήρωμα fitness που του προκάλεσε ψύχωση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



