Φιντάν: Συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν τον Φεβρουάριο
Τι γνωστοποίησε ο Τούρκος ΥΠΕΞ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον Φεβρουάριο αναμένεται συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γνωστοποίησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να λυθεί το θέμα του Αιγαίου.
«Ας λύσουμε οριστικά το θέμα του Αιγαίου. Αυτό το θέμα πρέπει να συζητηθεί με βάση τα εθνικά συμφέροντα Ελλάδας και Τουρκίας. Ο Ερντογάν και ο Μητσοτάκης ενδέχεται να συναντηθούν τον Φεβρουάριο», δήλωσε.
«Ελπίζω μπορούμε να επιλύσουμε οριστικά αυτό το ζήτημα του Αιγαίου χωρίς να σπαταλήσουμε αυτή την ιστορική ευκαιρία. Πιστεύω ότι αυτό είναι εφικτό, βάσει όλων των αναλύσεών μου, αλλά όπως είπα, πρέπει να συζητηθεί», πρόσθεσε.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



