ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν είχε θάρρος να υποστηρίξει το «αναπτυξιακό νομοσχέδιο»
Πηγές της Κουμουνδούρου σημείωσαν ότι ο πρωθυπουργός δεν μετέβη στη Βουλή για να μην τοποθετηθεί για τις αθλιότητες του Άδωνι Γεωργιάδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Πέμπτης, και ενώ συνεχιζόταν η συζήτηση στη Βουλή για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, σημείωναν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε τον κ. Γεωργιάδη, που νιώθει οικεία, να κάνει τη βρώμικη δουλειά.
Συγκεκριμένα, πηγές από την Κουμουνδούρου τόνισαν:
«Ο κ. Μητσοτάκης με την απουσία του επιβεβαίωσε ότι δεν είχε το θάρρος να έρθει στη Βουλή και να υπερασπιστεί το κατ’ ευφημισμό αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Ποιος; Ο πρωθυπουργός που έταζε 4 χρόνια ανάπτυξη με τη σέσουλα.
Επιβεβαίωσε, δηλαδή, ότι άφησε τον κ. Γεωργιάδη, που νιώθει οικεία, να κάνει τη βρώμικη δουλειά, αφού τελικά το μόνο που είχε το νομοσχέδιο ήταν μία συρραφή από ρουσφέτια σε χορηγούς της ΝΔ και την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων κατ’ εντολή του ΣΕΒ.
Αλλά επιβεβαίωσε και ότι δεν τόλμησε να έρθει στη Βουλή για να μην τοποθετηθεί για τις αθλιότητες του υπουργού του», σημείωσαν οι ίδιες πηγές.
Νωρίτερα, άγρια κόντρα με βαριές εκφράσεις ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



