Ινδία: Διαρροή δηλητηριώδους αερίου από εργοστάσιο της LG - 9 νεκροί
Οι ινδικές αρχές υποπτεύονται ότι επρόκειτο για το αέριο στυρένιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η διαρροή χημικού αερίου σε εργοστάσιο της LG Polymers στην Ινδία έχει τεθεί υπό έλεγχο και τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος καθώς και η έκταση της ζημιάς ερευνώνται, ανακοίνωσε η LG Chem, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση.
Η διαρροή χημικού αερίου — οι ινδικές αρχές υποπτεύονται ότι επρόκειτο για στυρένιο — στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 9 ανθρώπους ενώ εκατοντάδες άλλοι εισήχθησαν σε νοσοκομεία, πολλοί αναίσθητοι, σύμφωνα με την αστυνομία στο ομόσπονδο κράτος Άντρα Πραντές (νοτιοανατολικά).
Η LG Chem ανέφερε ότι επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι θα παρασχεθούν φροντίδες στα θύματα το ταχύτερο δυνατό. Σημείωσε πως το αέριο το οποίο εκλύθηκε στην ατμόσφαιρα προκαλεί ναυτία και ζαλάδα σε όποιον το εισπνέει.
Διαβάστε ακόμη
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



