Γαλλία: Υποχρεωτικά χρήση μάσκας σε τράπεζες και καταστήματα από τις 20 Ιουλίου
Από τη Δευτέρα, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους, έγραψε ο Βεράν στο Twitter🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία θα επιβάλει τη χρήση της μάσκας σε κλειστούς δημόσιους χώρους περιλαμβανομένων των τραπεζών, των καταστημάτων και των κλειστών αγορών από την 20η Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιοριστεί η αναζωπύρωση της COVID-19 σε ολόκληρη τη χώρα.
Η γαλλική κυβέρνηση επιταχύνει τα σχέδιά της να καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση της μάσκας, καθώς οι επιστημονικοί δείκτες καταδεικνύουν ότι ο ιός φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στη χώρα, ειδικά σε περιοχές στα δυτικά και νότια περίχωρα του Παρισιού, οι οποίες είχαν σχετικά γλυτώσει από την πανδημία, όταν βρισκόταν στο απόγειό της μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου.
«Από τη Δευτέρα, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους», έγραψε ο Βεράν στο Twitter. «Αυτό αφορά καταστήματα, κτίρια ανοικτά για το κοινό, κλειστές αγορές και τράπεζες».
Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



