Γαλλία: Ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού - 4.711 το τελευταίο 24ωρο
Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ για την περίοδο μετά την άρση της καραντίνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το γαλλικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι κατέγραψε άλλα 4.711 νέα κρούσματα της Covid-19 μέσα σε ένα 24ωρο, αριθμός που συνιστά ρεκόρ για την περίοδο μετά την άρση της καραντίνας. Τόσο υψηλός αριθμός μολύνσεων δεν είχε καταγραφεί από την κορύφωση της πανδημίας, στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.
Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είχαν καταγραφεί 7.578 μολύνσεις στις 31 Μαρτίου. Όμως από τότε, ελάχιστες φορές τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 4.500 μέσα σε ένα 24ωρο.
Αν και τα κρούσματα αυξάνονται, ο αριθμός των νοσηλευομένων παραμένει σχετικά σταθερός. Οι θάνατοι είναι πολύ λιγότεροι σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες και την Πέμπτη αναφέρθηκαν μόνο 12.
Διαβάστε ακόμη
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



