Νέα πτήση κορονοϊού από Ζάκυνθο σε Βρετανία: 20 μαθητές θετικοί, έκλεισε το σχολείο τους
Οι έφηβοι ανήρτησαν και φωτογραφίες τους να κάνουν ηλιοθεραπεία και βίντεο, όπου χορεύουν και αγκαλιάζονται στη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί του Ιονίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Εντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει τα φαινόμενα χαλάρωσης Βρετανών τουριστών στη Ζάκυνθο, καθώς αδιαφορούν πλήρως για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού με αποτέλεσμα να επιστρέφουν στην πατρίδα τους θετικοί. Το νέο περιστατικό αφορά περίπου 20 Βρετανούς μαθητές που γύρισαν έχοντας κολλήσει κορονοϊό στις διακοπές τους στη Ζάκυνθο, αναγκάζοντας το σχολείο τους να αναβάλει την έναρξη των μαθημάτων.
Μάλιστα ένας από τους μαθητές αυτούς υπερηφανεύονταν σε βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok ότι δεν φορούσε μάσκα εν πτήσει προς τη Ζάκυνθο με άλλους περίπου 30 φίλους του. Εκτός από τους 20 μαθητές του Sir William Borlase’s Grammar School στο Μπάκιγχαμσαϊρ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό και συγγενικά τους πρόσωπα.
Οι έφηβοι ανήρτησαν και φωτογραφίες τους να κάνουν ηλιοθεραπεία και βίντεο, όπου χορεύουν και αγκαλιάζονται στη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί του Ιονίου.
Να σημειωθεί ότι λόγω έξαρσης κρουσμάτων που συνδέθηκαν με τέσσερις πτήσεις επιστροφής από το ελληνικό νησί την περασμένη εβδομάδα η Σκωτία και η Ουαλία επιβάλλουν πλέον καραντίνα σε όσους γυρίζουν από τη Ζάκυνθο, ενώ ασκούνται πιέσεις και στην κυβέρνηση Τζόνσον να κάνει το ίδιο στην Μεγάλη Βρετανία.
Το DNA «μίλησε»: Τι αποκάλυψαν οι εξετάσεις για τα παιδιά του «σπιτιού της φρίκης» στην Κυψέλη
«Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια»: Τι απαντά η δασκάλα για το σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας στα Φουρνά Ευρυτανίας
Έναν χρόνο μετά και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος: Το άγριο έγκλημα που σόκαρε το φεστιβάλ Burning Man
Αγωγή «μαμούθ» από τον Σταύρο Φλώρο: Ζητά πάνω από 100 εκατ. δολάρια μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του στο Survivor
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




