Στρασβούργο: Ψεύτικος συναγερμός για βόμβα σε σταθμό τρένων
Εκκενώθηκαν και αποκλείστηκαν οι εγκαταστάσεις για σχεδόν δύο ώρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη ταλαιπωρία και γενικό μπλακ άουτ προκάλεσε ο ψεύτικος συναγερμός για τοποθέτηση βόμβας στα κεντρικά του σταθμού των τρένων στο Στρασβούργο.
Λίγες ημέρες μετά το μακελειό που προκάλεσε στη Χριστουγεννιάτικη αγορά ο τζιχαντιστής-εγκληματίας Σερίφ Σεκάτ, οι δυνάμεις ασφαλείας της γαλλικής πόλης δέχθηκαν απειλητικά SMS για τοποθέτηση βόμβας στον σταθμό του τρένου.
Οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν και αποκλείστηκαν για σχεδόν δύο ώρες. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ήταν φάρσα.
Ο σταθμός δόθηκε εκ νέου προς χρήση, ενώ τα δρομολόγια επανέρχονται σταδιακά στην κανονική τους ροή.
Τουλάχιστον 39 τρένα επηρεάστηκαν από την εκκένωση του σταθμού, ενώ 25 είχαν σταματήσει σε κοντινούς σταθμούς.
Διαβάστε ακόμη
Βερολίνο: Πολύ πιθανή ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση στο Pride - Ανθρωποκυνηγητό σε σύνορα, τρένα και αεροδρόμια
«Δύο μωβ απόψε και 10 στο σύνολο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του ιατροδικαστή της Μαφίας της Κρήτης
Influencer αποκάλυψε στο TikTok πως ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος και λίγο μετά βρέθηκε νεκρή
Το «μεγάλο κόλπο» ενός λογιστή εταιρείας: Επί επτά μήνες εισέπραττε μισθούς πρώην υπαλλήλων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



