Στρασβούργο: Ψεύτικος συναγερμός για βόμβα σε σταθμό τρένων

Μεγάλη ταλαιπωρία και γενικό μπλακ άουτ προκάλεσε ο ψεύτικος συναγερμός για τοποθέτηση βόμβας στα κεντρικά του σταθμού των τρένων στο Στρασβούργο.
Λίγες ημέρες μετά το μακελειό που προκάλεσε στη Χριστουγεννιάτικη αγορά ο τζιχαντιστής-εγκληματίας Σερίφ Σεκάτ, οι δυνάμεις ασφαλείας της γαλλικής πόλης δέχθηκαν απειλητικά SMS για τοποθέτηση βόμβας στον σταθμό του τρένου.
Οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν και αποκλείστηκαν για σχεδόν δύο ώρες. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ήταν φάρσα.
Ο σταθμός δόθηκε εκ νέου προς χρήση, ενώ τα δρομολόγια επανέρχονται σταδιακά στην κανονική τους ροή.
Τουλάχιστον 39 τρένα επηρεάστηκαν από την εκκένωση του σταθμού, ενώ 25 είχαν σταματήσει σε κοντινούς σταθμούς.

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
