Ναγκόρνο Καραμπάχ: Ο Πούτιν καλεί στη Μόσχα για συνομιλίες Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν
Η πρόσκληση για συνομιλίες για το Ναγκόρνο Καραμπάχ, έγινε κατόπιν των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του Πούτιν με τους ηγέτες των δύο κρατών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προσκάλεσε για διαπραγματεύσεις σήμερα στη Μόσχα τους υπουργούς Εξωτερικών της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, δυνάμεις των οποίων εμπλέκονται σε αιματηρές μάχες στον θύλακα Ναγκόρνο Καραμπάχ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο το βράδυ της Πέμπτης.
«Οι υπουργοί Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας προσκλήθηκαν στη Μόσχα την 9η Οκτωβρίου για συνομιλίες για τα ζητήματα αυτά, με τη μεσολάβηση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών» Σεργκέι Λαβρόφ, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ρωσικής προεδρίας, στο οποίο διευκρινίζεται ότι η πρόσκληση έγινε κατόπιν των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του Πούτιν με τους ηγέτες των δύο κρατών, τον Αζέρο πρόεδρο Ιλάμ Αλίεφ και τον Αρμένιο πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, σκοπός των συνομιλιών είναι «να σταματήσουν οι μάχες» και να υπάρξει ανταλλαγή αιχμαλώτων και των σορών των στρατιωτών που έχουν σκοτωθεί, προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
«Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



