Οι ΗΠΑ καλούν σε διαπραγματεύσεις τη Βόρεια Κορέα για την αποπυρηνικοποίησή της
Αφορμή, η παρουσίαση από τη Βόρεια Κορέα ενός μεγάλου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανώτερος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης χαρακτήρισε σήμερα «απογοητευτική» την παρουσίαση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου, άγνωστου μέχρι πρότινος, από τη Βόρεια Κορέα και κάλεσε την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί για την επίτευξη πλήρους αποπυρηνικοποίησης.
Σύμφωνα με αναλυτές, ο πύραυλος που παρουσιάστηκε πάνω σε όχημα μεταφοράς με 11 άξονες, θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους παγκοσμίως, εάν καταστεί λειτουργικός.
«Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε τη Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας να συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στο απαγορευμένο πυρηνικό και βαλλιστικό πυραυλικό της πρόγραμμα αντί να εργάζεται για ένα φωτεινότερο μέλλον για τον βορειοκορεατικό λαό», δήλωσε ο αξιωματούχος. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες καλούν τη Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας να συμμετάσχει σε συνεχείς και ουσιαστικές διαπραγματεύσεις προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης αποπυρηνικοποίηση».
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




