Ομογενής στην Αλβανία ύψωσε σημαία-Έπεσαν πυροβολισμοί (vid)
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία ανάμεσα σε έναν ομογενή και την τοπική αστυνομία.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Μετά από αυτό, αστυνομικοί της αλβανικής αστυνομίας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, κατέβασαν τη σημαία και ο ομογενής άρχισε να πυροβολεί με Καλάσνικοφ στον αέρα, προκειμένου να τους εμποδίσει.
Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν θύματα. Έσπασε μόνο το τζάμι ενός αυτοκινήτου της αστυνομίας, άνδρες της οποίας συνέλαβαν, μετά από καταδίωξη, τον αστυνομικό.
Το Βουλιαράτι, πάντως, (αλβανικά: Bularat) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει έξι χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, επρόκειτο για άτομο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος φέρεται να είχε χωρίσει με την κοπέλα του πρόσφατα. Ανεπιβεβαίωτο παραμένει ακόμη αν είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις στην Ελλάδα.
Η αλβανική πλευρά ενδέχεται να επιχειρήσει να αξιοποιήσει το περιστατικό στο πλαίσιο προπαγάνδας, κατηγορώντας τους Έλληνες ομογενείς για προκλήσεις και αποσχιστικές τάσεις. Στο Βουλιαράτι σημειώνεται πως υπάρχει και ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο.
Η Ελλάδα αποκτά τις ιστορικές φωτογραφίες των 200 στην Καισαριανή - Υπεγράφη προσύμφωνο
Ηλεία: Δις ισόβια και 13 χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
Ένοχος για ανθρωποκτονία ο ορειβάτης που άφησε τη σύντροφό του να πεθάνει στο κρύο - Είχε εγκαταλείψει και άλλη γυναίκα
Η Κουζίνα που βράζει, η Λόλα που αντιστέκεται και η Misery που μετατρέπει τον θαυμασμό σε φυλακή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



