Ρωσία: Θρίλερ με αγνοούμενο αεροσκάφος
4 παιδιά μεταξύ των επιβαινόντων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιχείρηση εντοπισμού στήθηκε από την ρωσική πολιτική αεροπορία για τον εντοπισμό αεροσκάφους που αγνοούνταν στη Ρωσία. Τα ίχνη του αεροσκάφους τύπου An-28, με 17 επιβαίνοντες, χάθηκαν από τα ραντάρ στην περιοχή Τομσκ, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε, την Παρασκευή, 16 Ιουλίου, με 10 ώρες καθυστέρηση εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, ενώ σε αυτό επέβαιναν και τέσσερα παιδιά. «Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ στην περιοχή που βρίσκεται το χωριό Μπατσκάρ. Εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 17 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά. Τρεις είναι μέλη του πληρώματος», δήλωσε πηγή της πολιτικής αεροπορίας, διευκρινίζονται ότι οι συντεταγμένες του σημείου στο οποίο βρισκόταν, είχαν εντοπιστεί στην περιοχή του χωριού Μπατσκάρ.
Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή το αεροσκάφος είχε περάσει όλους τους τεχνικούς ελέγχους. Το αεροσκάφος ανήκει σε αεροπορική εταιρεία της Σιβηρίας και πραγματοποιούσε την πτήση Κέντροβι—Τομσκ.
Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, το αεροσκάφος εντοπίστηκε και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν επιζώντες.
Εστίαση - Διασκέδαση: Αποκλειστικά για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες όλοι οι κλειστοί χώροι
Κεραμέως για υποχρεωτικό εμβολιασμό πανεπιστημιακών – φοιτητών: Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα
Νέα μέτρα: Αρνητικό τεστ και για τα ταξίδια με τρένο εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών
Ποια μέτρα στήριξης εξετάζει η κυβέρνηση και τι θα κρίνει τις τελικές αποφάσεις
Έρχονται απεργίες διαρκείας στα ταξί - Το υπουργείο παραπέμπει στο... μέλλον κρίσιμες ρυθμίσεις για ΕΙΧ με οδηγό
Η «απειλητική» δήλωση του Ταλ Ντίλιαν που δυσκολεύει την κυβέρνηση, η επίθεση των Ουκρανών σε ελληνικό πλοίο και το κόμμα Τσίπρα που έχει ήδη προβλήματα
Ο Τραμπ προβλέπει «πολύ κακό μέλλον» για το ΝΑΤΟ αν τα μέλη δεν βοηθήσουν να ανοίξει το Στενό του Ορμούζ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




