Πυρκαγιά στο Μιλάνο: Εκκενώθηκε ουρανοξύστης - Ασφαλείς οι ένοικοι
Τα πρώτα στοιχεία των ερευνών επιβεβαιώνουν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στον δέκατο πέμπτο και τελευταίο όροφο του κτιρίο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι πυροσβέστες εκκένωσαν όλο τον ουρανοξύστη του Μιλάνου στον οποίο την Κυριακή το απόγευμα ξέσπασε πυρκαγιά. Συνολικά, στο κτήριο βρίσκονται 70 διαμερίσματα. Οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν από τους πυροσβέστες και μπόρεσαν να εγκαταλείψουν εγκαίρως τον ουρανοξύστη. Δεν υπάρχουν θύματα, μόνον κάποιοι ένοικοι παρουσίασαν ελαφρά δύσπνοια.
Τα πρώτα στοιχεία των ερευνών επιβεβαιώνουν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στον δέκατο πέμπτο και τελευταίο όροφο του κτιρίου, ίσως εξαιτίας έργων συντήρησης που βρίσκονταν σε εξέλιξη.
«Από τον ουρανοξύστη αυτό, o οποίος χτίστηκε πριν δέκα χρόνια, σώθηκε μόνον ο τσιμεντένιος σκελετός», μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Rai.
Κορονοϊός: 1.582 κρούσματα, 37 θάνατοι, 334 διασωληνωμένοι
Κορονοϊός – Νέα σχολική χρονιά: Πώς θα λειτουργήσουν φέτος τα σχολεία
Εμβόλιο: To γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο φοιτητών του ΑΠΘ - «Εσύ δεν βαρέθηκες;»
Ανασχηματισμός: Τα σενάρια για χρόνο ανακοινώσεων και αλλαγές σε κορυφαία υπουργεία
Αφγανιστάν: Νέα έκρηξη στην Καμπούλ
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



