Κριμαία: Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί από την πυρκαγιά σε δύο πλοία
Τα πληρώματα των δύο πλοίων, του Candy -επίσης γνωστό με το όνομα Venise- και του Maestro, αποτελούνταν από Ινδούς και Τούρκους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είκοσι ναυτικοί «θεωρούνται νεκροί» από την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας σε δύο πλοία στο στενό του Κερτς, ανοιχτά της Κριμαίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι ρωσικές Αρχές.
Τα σωστικά συνεργεία περισυνέλεξαν δώδεκα ναυτικούς ενώ ανασύρθηκαν δέκα πτώματα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αλεξέι Κραβτσένκο, εκπρόσωπος της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας θαλάσσιων και ποτάμιων μεταφορών, ενώ συμπλήρωσε ότι αγνοούνται ακόμη 10 ναυτικοί, οι οποίοι και θεωρούνται νεκροί. «Δεν υπάρχει ελπίδα να βρεθούν ζωντανοί. Δεν είναι πλέον μια επιχείρηση διάσωσης», δήλωσε, διευκρινίζοντας πως οι ναυτικοί που αγνοούνται πνίγηκαν «μπροστά στα μάτια των διασωστών», χωρίς να έχουν σωσίβια.
Τα πληρώματα των δύο πλοίων, του Candy -επίσης γνωστό με το όνομα Venise- και του Maestro, αποτελούνταν από Ινδούς και Τούρκους. Το Candy είχε 17 μέλη πληρώματος και το Maestro 15, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές.
Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



