Η συγγνώμη του πρίγκιπα Φίλιππου 10 ημέρες μετά το τροχαίο
Ο πρίγκιπας έστειλε επιστολή στο θύμα του τροχαίου ατυχήματος που προκάλεσε ο ίδιος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, εξέφρασε τη «βαθιά λύπη» του, για τον τραυματισμό μιας γυναίκας στη διάρκεια ενός τροχαίου ατυχήματος πριν από δέκα ημέρες, σύμφωνα με την Sunday Mirror.
Η εφημερίδα δημοσίευσε ένα αντίγραφο της επιστολής που έγραψε και απέστειλε ο πρίγκιπας στην Έμα Φεαρουέδερ, επιβάτιδα του Kia με το οποίο συγκρούστηκε ο ίδιος οδηγώντας το Land Rover του.
«Θα ήθελα να ξέρετε πόσο λυπάμαι για τον ρόλο μου στο ατύχημα…Δεν μπορώ να φανταστώ πώς δεν είδα το αυτοκίνητο να έρχεται και αισθάνομαι συντετριμμένος για τις συνέπειες», αναφέρεται στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρίγκιπα με στυλογράφο με μπλε μελάνι.
Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα συνέβη στις 17 Ιανουαρίου στο βασιλικό κτήμα Σάντρινγκχαμ, όπου η Ελισάβετ και ο Φίλιππος περνούν ένα μεγάλο μέρος του χειμώνα.
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



