Τουρκία: Τα «μυστικά κονδύλια» της τουρκικής προεδρίας συνεχίζουν να αυξάνονται
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Οικονομικών αποκαλύπτουν σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τα κρυφά κονδύλια/δαπάνες της τουρκικής προεδρίας.
Όπως αναφέρει η αντιπολιτευτική εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», οι δαπάνες της προεδρίας ανήλθαν στα 310,9 εκατομμύρια Τουρκικές Λίρες (31 εκατ. ευρώ) τον Οκτώβριο, όταν ο αριθμός αυτός ήταν 93,2 εκατομμύρια λίρες (9 εκατ. ευρώ) τον προηγούμενο μήνα. Επιπλέον, τέτοιες δαπάνες, που έφτασαν συνολικά τα 2 δισεκατομμύρια λίρες (200 εκατ. ευρώ) το περασμένο έτος, το ίδιο ποσό δαπανήθηκε από την προεδρία μόνο το πρώτο 10μηνο του 2021.
Διαβάστε ακόμη
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




