Κορονοϊός – Αφρικανική μετάλλαξη: Πρώτο κρούσμα στο Ισραήλ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στο Ισραήλ, καθώς όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της χώρας καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα της αφρικανικής μετάλλαξης του κορονοϊού η οποία προκαλεί ανησυχία στους ειδικούς όλου του πλανήτη.
Η μετάλλαξη εντοπίστηκε σε άτομο το οποίο επέστρεφε στο Ισραήλ από το Μαλάουι. Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ακόμη δύο περιπτώσεις ερευνώνται ως πιθανά κρούσματα, καθώς αναμένονται οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. Και τα τρία άτομα ήταν εμβολιασμένα.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έχει ήδη συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για να συζητηθούν τα τελευταία δεδομένα γύρω από τη μετάλλαξη αυτή. Το Ισραήλ χαρακτήρισε αρκετές αφρικανικές χώρες ως «κόκκινες» όταν γνωστοποιήθηκε η μετάλλαξη B.1.1.529, πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται στους Ισραηλινούς να ταξιδεύουν σε αυτές χωρίς ειδική άδεια και οι ξένοι δεν μπορούν να εισέλθουν στο Ισραήλ εάν έχουν βρεθεί στις χώρες αυτές τις τελευταίες 14 ημέρες.
Προαναγγελία χερσαίας εισβολής; Γιατί οι ΗΠΑ σφυροκοπούν πολιτικές υποδομές του Ιράν
ΣΥΡΙΖΑ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Πολάκης για την προεδρία της ΚΟ - Η δήλωσή του
Marfin: Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που οδήγησαν στις συλλήψεις - Στο μικροσκόπιο τα σακίδια και τα γυαλιά τους
Ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς μαθαίνει ότι θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ και ξεσπά σε κλάματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



