Τουρκία: Σάλος με βίντεο που καθηγητής χτυπά άγρια μαθητή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το βίντεο με τον Τούρκο δάσκαλο, ο οποίος φαίνεται να χτυπά ανηλεώς μία 11χρονη μαθήτρια του σε σχολείο στο Ακσαράι της Κωνσταντινούπολης, αλλά και για το γεγονός ότι ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος αμέσως μετά την κράτησή του.
Η Γενική Εισαγγελία του Ακσαράι άσκησε δίωξη εναντίον του δασκάλου, ζητώντας ποινή φυλάκισης έως και 1,5 χρόνο.
Ο δάσκαλος χαστούκισε και γρονθοκόπησε το 11χρονο παιδί, ενώ προσπάθησε ακόμη και να το στραγγαλίσει πιάνοντάς το από το λαιμό, όπως δείχνει η κάμερα ασφαλείας του σχολείου.
Direkt meslekten ihraç edilmeli ve o çocuğa uyguladığı şiddetin hesabını mahkeme önünde vermeli! pic.twitter.com/k1BxiGfBXA
— Sokak Kedisi (@sokakkedisitv) December 22, 2021
Δασκάλα που άκουσε το θόρυβο έτρεξε προς το συνάδελφό της Αλί Ριζά και έσωσε το παιδί από τη μανία του Τούρκου δασκάλου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος πήγε πρώτα την κόρη του στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια στον εισαγγελέα, στον οποίο υπέβαλε μήνυση κατά του δασκάλου Αλί Ριζά.
Ο δάσκαλος συνελήφθη αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Μετά από αυτή την απόφαση του σχολείου, χιλιάδες χρήστες στα social media αντέδρασαν στον αδίστακτο δάσκαλο με το hashtag «#AliR?zaYTutuklans?n».
H ποινή που αντιμετωπίζει είναι 1,5 χρόνος φυλάκισης. Ο εισαγγελέας ζήτησε το ανώτατο όριο της ποινής για το αδίκημα του «τραυματισμού με χρήση βίας».
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



