Ρωσία: Διαμαρτυρία στις ουκρανικές αρχές για επίθεση με μολότοφ σε προξενείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, ότι κάποιος πέταξε μια μολότοφ στο ρωσικό προξενείο στην πόλη Λβιβ της Ουκρανίας και ότι διαμαρτυρήθηκε επίσημα για την επίθεση, την οποία χαρακτήρισε «τρομοκρατική ενέργεια».
Απαιτούν συγγνώμη από τις ουκρανικές αρχές
Στην ανακοίνωση του ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι «η τρομοκρατική ενέργεια» κατά του ρωσικού προξενείου στο Λβοβ (σ.σ. όπως αποκαλούν την πόλη οι Ρώσοι) υπήρξε συνέπεια της υποκίνησης μίσους και εχθρότητας για την Ρωσία στην Ουκρανία. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ρωσική πρεσβεία στο Κίεβο επέδωσε νότα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας, απαιτώντας να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στο προξενείο στο Λβοβ.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κάλεσε έναν Ουκρανό αξιωματούχο και απαίτησε συγγνώμη από τις ουκρανικές αρχές. Η ουκρανική αστυνομία στο Λβιβ δήλωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, το οποίο χαρακτήρισε «χουλιγκανισμό».
Πώς έγινε η τραγωδία με τον νεκρό στη Ρόδο από την κακοκαιρία - Είχε πάρει σύνταξη αλλά παρέμεινε στη δουλειά
Οι πρώτες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών μετά την αποπομπή Γκιλφόιλ: Ποια μηνύματα εκπέμπουν - Τι λένε για την επόμενη ημέρα
Στο φως το «αρχαιότερο ναυάγιο» στον κόσμο ηλικίας 4.700 ετών - Ταξίδευε προς την Κρήτη ή την Τροία;
Καταργείται το «εμβόλιμο δευτερόλεπτο»; Τι είναι και πώς μπορεί να αλλάξει για πάντα τη μέτρηση του χρόνου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



