Ρωσία: Ο Πούτιν ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμαστική εκτόξευση του υπερηχητικού πυραύλου Tsirkon
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική εκτόξευση του υπερηχητικού πυραύλου Tsirkon (Τσιρκόν).
Πλήττει θαλάσσιους και επίγειους στόχους
«Σήμερα την νύχτα, για την ακρίβεια προς το πρωί, πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική εκτόξευση του υπερηχητικού πυραύλου Tsirkon, είναι ο δικός μας τελευταίας τεχνολογίας πύραυλος, ο οποίος πλήττει και θαλάσσιους στόχους και επίγειους στόχους. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, άψογα» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας την εκτόξευση ως «ένα μεγάλο γεγονός και ουσιαστικό βήμα στην αναβάθμιση της ασφάλειας της Ρωσίας και της αμυντικής της ικανότητας».
Ο υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ, ο οποίος παρευρισκόταν στη σύσκεψη του κρατικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου για ζητήματα επιστήμης και παιδείας στην οποία μίλησε ο Ρώσος πρόεδρος, δήλωσε ότι η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 05:30 ώρα Μόσχας.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




