Βρετανία: Εν μέσω ρεκόρ κρουσμάτων αναζητούν υγειονομικούς για προσλήψεις με 12μηνη βίζα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κατέγραψε η Βρετανία, με 122.186 μολύνσεις μέσα σε ένα 24ωρο, από 119.789 την Πέμπτη.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, αναφέρθηκαν επίσης 137 νέοι θάνατοι από Covid-19. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας έχουν χάσει τη ζωή τους 147.857 άνθρωποι.
Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι η βρετανική κυβέρνηση θα προσφέρει 12μηνες βίζες εργασίας σε υγειονομικό προσωπικό από άλλες χώρες αφού η πανδημία του νέου κορονοϊού επιδείνωσε τις ελλείψεις στον τομέα της υγείας.
Το μέτρο αυτό θα είναι προσωρινό και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές του επόμενου έτους. Ο ελάχιστος ετήσιος μισθός ώστε να πληροί κάποιος τις προϋποθέσεις για να λάβει βίζα θα είναι 20.480 λίρες (περίπου 28.000 ευρώ).
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




