Βρετανία: Εν μέσω ρεκόρ κρουσμάτων αναζητούν υγειονομικούς για προσλήψεις με 12μηνη βίζα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κατέγραψε η Βρετανία, με 122.186 μολύνσεις μέσα σε ένα 24ωρο, από 119.789 την Πέμπτη.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, αναφέρθηκαν επίσης 137 νέοι θάνατοι από Covid-19. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας έχουν χάσει τη ζωή τους 147.857 άνθρωποι.
Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι η βρετανική κυβέρνηση θα προσφέρει 12μηνες βίζες εργασίας σε υγειονομικό προσωπικό από άλλες χώρες αφού η πανδημία του νέου κορονοϊού επιδείνωσε τις ελλείψεις στον τομέα της υγείας.
Το μέτρο αυτό θα είναι προσωρινό και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές του επόμενου έτους. Ο ελάχιστος ετήσιος μισθός ώστε να πληροί κάποιος τις προϋποθέσεις για να λάβει βίζα θα είναι 20.480 λίρες (περίπου 28.000 ευρώ).
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




