Βρετανία: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα πριν από την Πρωτοχρονιά, διαβεβαιώνει ο υπουργός Υγείας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η βρετανική κυβέρνηση διαβεβαίωσε νωρίτερα τη Δευτέρα ότι δεν θα επιβληθούν νέοι περιορισμοί στην Αγγλία πριν από τη νέα χρονιά λόγω της Covid-19.
Ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ είπε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον εντός των επόμενων ημερών. «Όταν θα μπούμε στη νέα χρονιά, ασφαλώς θα δούμε τότε αν χρειάζεται να λάβουμε περαιτέρω μέτρα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον Τζάβιντ, η παραλλαγή Όμικρον ευθύνεται για περίπου το 90% των κρουσμάτων στην Αγγλία. Ο υπουργός προέτρεψε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την Πρωτοχρονιά.
Διαβάστε ακόμη
Κύκλωμα με «στημένα» τυχερά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη-Καβάλα: Κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ
Χάος στις πτήσεις στην Ευρώπη: Βλάβη στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας της Ιταλίας - Καθυστερήσεις και στα ελληνικά αεροδρόμια
Axios: Οι σύμμαχοι του Τραμπ στο κίνημα MAGA συζητούν ανοιχτά την επιβολή στρατιωτικού νόμου
Υπόθεση «Midas»: Επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για απάτη 114 εκατ. ευρώ στον ΦΠΑ - Έρευνες και στην Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



