Η Πολωνία έκανε εξαγωγή χιλιάδες άρρωστες αγελάδες στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Σε ποιες χώρες σύμφωνα με τις Αρχές βρίσκεται το ύποπτο κρέας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός έχει σημάνει στις ευρωπαϊκές αγορές η είδηση ότι η Πολωνία έχει εξάγει τουλάχιστον 2.700 κιλών ύποπτου βοδινού κρέατος.
Οι εικόνες που έχουν προβληθεί στην πολωνική τηλεόραση με την σφαγή των άρρωστων αγελάδων των οποίων το κρέας είναι απαγορευτικό προς κατανάλωση έχουν προκαλέσει σάλο.
Η αποκαλύψεις για την υπόθεση στην χώρα έρχονται η μια μετά την άλλη και ο επικεφαλής των πολωνικών κτηνιατρικών αρχών, Πάβελ Νιεμτσούκ παραδέχτηκε την Πέμπτη (31/1) πως η Πολωνία εξήγαγε 2.700 κιλά ύποπτου βοδινού κρέατος σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι χώρες σύμφωνα με τον ίδιο όπου έγινε η εξαγωγή του ύποτπου κρέατος είναι σύμφωνα με τον ίδιο: η Ρουμανία, η Σουηδία, η Ουγγαρία, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Λιθουανία, η Πορτογαλία και η Σλοβακία.
Να σημειωθεί πως η Πολωνία παράγει 560.000 τόνους βοδινού κρέατος ετησίως. Το 80% έως 85% εξάγεται.
«Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



