Ιταλία: Κοριτσάκι δύο ετών έχασε τη ζωή του από κορονοϊό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα κοριτσάκι δυο ετών το οποίο είχε μεταφερθεί επειγόντως με κορονοϊό από την Καλαβρία σε παιδιατρικό νοσοκομείο της Ρώμης, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.
Η μικρή Τζινέβρα, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, είχε διακομισθεί με ελικόπτερο της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας από το Καταντζάρο της Καλαβρίας στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ρώμης, Μπαμπίν Τζεζού.
«Ήσουν δυο χρόνων, με όλη τη ζωή μπροστά σου»
Η μόλις δυο ετών ασθενής, τις τελευταίες ημέρες είχε παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα και πυρετό. Παρά τις ακούραστες προσπάθειες των γιατρών της ιταλικής πρωτεύουσας, η Τζινέβρα δεν τα κατάφερε. Οι συντοπίτες της, από την Καλαβρία, για να την αποχαιρετήσουν, θέλησαν να γράψουν στο διαδίκτυο: «ήσουν δυο χρόνων, με όλη την ζωή μπροστά σου. Δυο χρόνων, με την αγνότητα και την ευθυμία δυο μεγάλων ματιών, που τώρα έκλεισαν για πάντα».
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



