Ουκρανία: Ο Μακρόν ενημέρωσε τον Μπάιντεν για τις συναντήσεις με Πούτιν και Ζελένσκι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν συνομίλησε την Τετάρτη με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις πρόσφατες επαφές που είχε ο γάλλος πρόεδρος με τους ομολόγους του της Ρωσίας και της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Συζήτησαν επίσης για τις τρέχουσες διπλωματικές και αποτρεπτικές προσπάθειες» ως απάντηση στη συγκέντρωση ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας, αναφέρει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
Πεντάγωνο: Η Ρωσία εξακολουθεί να στέλνει δυνάμεις κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
Το αμερικανικό Πεντάγωνο γνωστοποίησε πως η Ρωσία εξακολουθεί να στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία και στη Λευκορωσία τις τελευταίες 24 ώρες.
«Καθημερινά (ο Πούτιν) ενισχύει στις επιλογές του, καθημερινά ενισχύει τις δυνατότητές του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι σε δημοσιογράφους.
Τα «γεράκια» της Ψάθας: Έσωσαν από τη μεγάλη φωτιά τη γειτονιά που κάποτε τους έδιωχνε - «Πέρασε όλη η ζωή μπροστά μου»
Κυνήγι χρόνου στα λεωφορεία: Οδηγοί καταγγέλλουν για δρομολόγια και προειδοποιούν για κινδύνους
Σοκ στο Μεξικό: Influencer εκτελέστηκε σε ζωντανή μετάδοση - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι
Παιδιά ζούσαν για μέρες με τη νεκρή μητέρα τους και τον πρώην της: Η μυστηριώδης υπόθεση και το livestream λίγο πριν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




